FITS cu premii!

Later edit:

*din piesele de teatru amintite de voi nu am văzut decât Hamlet și Oscar și buni roz, ambele la Sibiu.

*îmi place Afrim și ce a zis Richie, oarecum mă regăsesc.

*totuși, în naivitatea mea, zic că Ioana Suciu a punctat cel mai bine, îmi place The Doors, mă asemăn puțin și cu Peggy Blue, așa că ea e cea care va primi cadouașul promis.

*le mulțumesc celor care au comentat.

*ne vedem/citim la FITS!

——————————————

Dacă până acum am iubit Festivalul de Teatru de la Sibiu pentru spectacole, oameni, petreceri și atmosfera ce înfrumusețează însutit Sibiul, acum îl ador de-a dreptul, căci organizarea, cel puțin pe partea de comunicare, mă uimește pe zi ce trece!

Afise de colecție, FITS, via smartgifts.ro

Puțină atenție, vă rog, iubitori de teatru și oameni ce apreciați ozeneurile!

Așadar, cititori, puțini, mulți, fideli, din întâmplare, oricum ați fi, dar să mă știți cât de cât (din citite, văzute, dibuite)… Sarcina voastră este să lăsați un comentariu (cu câmpurile de mail și nume completate corect!!) în care să spuneți cu ce personaj de teatru aș cam semăna eu. Nu de fizic e vorba, de nu mă știți, dar dacă ați răsfoit de vreo trei ori ozeneul, s-ar cam putea să știți în ce direcție bate vântul, că doar cu introspecțiile mă îndeletnicesc.

Concursul are loc astăzi, așa că de acum și până la ora 00:00 aștept comentarii!

Așa că, viziunea care e cea mai hazlie sau care se potrivește cu mine va fi pemiatăă cu cărți și un DVD de la Jurnalul Național: Vasile Alecsandri – Teatru, I.L. Caragiale – Teatru și DVD – cu O scrisoare pierdută, varianta din 1953 cu Beligan și Birlic.

Aștept să dau premiile și vă îndemn, mergeți la FITS, de puteți! 🙂

Diana Written by:

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *