Onlineritze fermecate

Mereu am fost de părere că un strop de farmec trebuie să aibă fiecare. Unii sunt nişte fermecati, alţii fac farmece, mulţi se lasă duşi de farmece, însă eu ştiu sigur cel puţin 11 onlineritze pline de farmec. Întâmplarea face să mă număr şi eu printre ele. Că e aşa sau nu, n-as putea zice sigur, însă e cert că voi afla după ce voi deschide coletul de la Farmec pe care a trebuit să-l las în grabă acasă, eu fiind o marțiană mult prea călătoare.

Însă, până să aflu eu cât de fermecată pot fi, să vă povestesc de unde vine atâta strălucire pe chipul fetelor din online. Farmec a lansat o campanie, una simpatică, cu creme din gama Gerovital Plant, testări, postări şi concurs = un mirific weekend pentru echipa câştigătoare, la Sighişoara. Nu-i aşa că sună bine? No, pentru asta, noi, onlineritzele cu farmec, adunate de Alina de la Cluj, trebuie să dăm sfoară în țară despre ce facem noi aici. Și cum patria noastră dragă, în cazul de față, este mai mult online, a fost realizată o pagină de Facebook, cea a Onlineritzelor cu Farmec. Aici găsești mai multe informații, link-uri către postările celorlalte onlineritze, poze cu fetele din echipă și butoane de like (care așteaptă să fie mângâiate).

După cum știm, grădina online-ului e mare, așa că ne-am ales cu o serie de susținători care mai de care mai simpatici și originali. Pentru a ne susține și tu ar trebui să faci următoarele: like-uri pe Facebook, comentarii, share, suggest to friends, tweet, retweet si, pentru că Oana, onlineritza designeritză, se pricepe la desenat chestii fermecate, poți să iei de aici un badge pentru poza ta de profil de pe diversele conturi ale rețelelor sociale.

Echipa fetelor de pe bloguri implicate în această horă e formată din: Alina, Ruxa, Nebuloasa, Cristina, Zăineasca, Andreea, Miruna, Denisa, Corina şi Mironeasca.

 

Diana Written by:

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *