4 filme la TIFF

Mai sunt doar câteva zile până la TIFF. După cum am spus, am să fiu și eu acolo un weekend. Între timp, am câteva surprize pentru cititorii mei care vor să vadă filme la TIFF2011. Așadar, ești din Cluj, mergi la Cluj în următoarele zile și vrei să mergi gratis la un film. Eu am patru invitații la patru filme diferite (sau tot alea, că-s la alegere) pentru, bineînțeles, patru cititori care vor comenta aici.

Ce e de spus? Păi, aș cam vrea să știu care este filmul vostru preferat și de ce și ce persoane importante din lumea filmului v-ar plăcea să vină în anii următori la TIFF. Puteți răspunde până vineri, iar câștigătorii vor trimite câte un mail cu adresa lor pentru a primi invitațiile. Acestea sunt oferite de unul din sponsorii festivalului, MasterCard. Iar filmele le puteți alege de aici.

De asemenea, pentru alți devoratori de TIFF, dacă biletele sunt cumpărate cu MasterCard sau Maestro, în perioada 30 mai- 5 iunie, acestea pot asigura intrarea liberă la petrecerile VIP ale festivalului.

Diana Written by:

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *